Økoguiden®


 

Økoguidens virksomheds-oversigt

De følgende sider rummer Økoguidens liste over økologiske virksomheder, økologiske forarbejdere, grossister m.v. som arbejder med økologiske fødevarer eller landbrug.

Virksomhederne er opført alfabetisk. Klik på bogstaverne nedenfor for at finde økologiske firmaer udfra forbogstavet i navnet.

Som hovedregel indholder oversigten kun økologiske virksomheder som handler engros, mens økologiske butikker og andre detailforhandlere i almindelighed ikke er medtaget.

Heller ikke gårdbutikker eller stalddørsforhandlere er medtaget - med mindre de sideløbende også sælger engros. Stalddørssalg og gårdbutikker kan i stedet findes via ØkoWeb's stalddørsliste

Nogle af de medtagne virksomheder omfatter adresser på forarbejdningsanlæg, som ikke nødvendigvis udfører selvstændig handel. Det kan bl.a. gælde et økologisk mejeri eller slagteri, som er ejet af et mejeriselskab.

Adresselisten omfatter i et vist omfang også konsulenter, kursus-arrangører, investorer m.v. som er relevante i professionel økologisk sammenhæng.

Listen er en udskrift af 1999-udgaven af Økoguiden og rummer derfor stadig en række forældede oplysninger.

Oversigten er dog under opdatering og vil derfor i den kommende tid løbende blive forbedret.

Ønsker du at gøre opmærksom på fejl eller mangler - eller ønsker at tilføje dit eget firma, kan det gøres gennem ØkoWebs rettelsesformular.

Optagelse på oversigten er gratis.


Oversigten vedligeholdes af

ØkoWeb Danmark
Gl. Århusvej 1a, Anbæk
8450 Hammel
tlf. 86 12 77 66